KBO Riethoven

KBO in CORONA tijd:

Corona blijft nog even ons levensritme verstoren. De Avondklok is inmiddels verlengd tot 20 april maar vanaf 31 maart hebben we wel een uur verlenging gekregen om veilig thuis te komen. Het inentingsproces verloopt traag doordat de productie van de entstof vertraging heeft opgelopen bij de leveranciers. Een aantal van de ouderen heeft al wel een prik gehad maar het duurt zeker tot eind april voordat wij allen aan de beurt zijn geweest. Het aantal besmettingen loopt de laatste tijd weer op waardoor versoepelingen niet aan de orde zijn. De nieuwe varianten van het virus zijn een extra risico omdat deze nog besmettelijker blijken te zijn. Voorzichtigheid blijft dus geboden. Uiteindelijk moet dat ervoor zorgen dat we samen Corona er onder krijgen. Het aantal toegestane bezoekers in de Lock-down blijft op een per dag hetgeen niet veel is maar altijd beter dan geen bezoekers. Het samen eitjes zoeken thuis met Pasen moeten we dus uitstellen tot nader order. Jammer, het was altijd gezellig. Samen moeten we Corona er onder krijgen om weer met onze activiteiten te kunnen starten. Wij hebben er al wel zin in. Hopelijk jullie ook. Inmiddels weten we dat de Hofstek dicht blijft tot dat de regering het openingsbeleid van de horeca versoepelt. Zoals dat nu er uit ziet is dat zeker niet voor mei of juni 2021.

Lees meer in onze nieuwsbrief.

Welkom bij KBO Riethoven

Wij zijn KBO Riethoven, opgericht op 3 april 1957. We hebben 265 leden, het bestuur bestaat uit zeven leden. Alle sociale en culturele activiteiten die georganiseerd worden vinden plaats in of vanuit de Hofstek. Daarnaast organiseren we ook buitenactiviteiten zoals: fietsen, wandelen, jeu de boules, zwemmen en gymnastiek. Kortom: wij zijn een bruisende organisatie voor de senioren uit Riethoven.

Lees meer
Meerriethoven

Agenda

Bekijk de activiteiten die door de KBO worden georganiseerd!

Bekijk volledige agenda

KBO helpdesk ICT

De ICT helpdesk is nog steeds actief. Daar kunt U met uw vragen terecht als U hulp nodig heeft met uw laptop of PC. Vraagt U gerust. Zij willen graag helpen.
In deze tijd is het belangrijk dat we b.v. met skype of facetime, contact kunnen houden met kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden. De begeleiders van het tabletcafé zijn bereid om hulp te bieden bij vragen. Dit zijn:
Geert Antonis: gpfantonis1993@gmail.com, tel nr 06-27206796
Peter van der Weerden: pvanderweerden6@gmail.com, tel nr 06-20472584
Ben Robben: ben@robben.net, tel nr. 06-5871233
Bel of mail ze gerust. Ze zullen proberen al jullie vragen te beantwoorden en zullen stap voor stap met u naar oplossingen zoeken. Heel fijn dat ze bereid zijn dit te doen. Maak er vooral ook gebruik van!

Meerriethoven

Bestuursleden

Antonette Sanders

Voorzitter

Riek Habraken

Penningmeester, ledenadministratie

Jan Kwinten

Secretaris

Toon van Bakel

Bestuurslid

Mieke van Overveld

Bestuurslid

Key Stultiens

Bestuurslid

Paul Tijssen

Bestuurslid

Peter van der Putten

Bestuurslid

Contactgegevens

Contactpersoon: Riek Habraken

E-mail: jgachabraken@hetnet.nl