KBO Riethoven

KBO in CORONA tijd:

De verdere versoepeling van de Corona Maatregelen heeft ervoor gezorgd dat we voorzichtig weer kunnen beginnen. Alles natuurlijk binnen de richtlijnen van het RIVM.
Lees daarover meer in onze nieuwsbrief via deze link; https://kbokringbergeijk.nl/nieuwsbrieven-riethoven/ of klik op onderstaande button

KBO helpdesk ICT

We merken nu dat we in dit Coronatijdperk steeds afhankelijker zijn van ICT. Via de computer, laptop of telefoon kunnen we informatie opzoeken, lessen volgen, aan gymnastiek of yoga meedoen etc. Maar het belangrijkste is dat we online, b.v. met skype of facetime, contact kunnen houden met kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden. Nu de digitale wereld steeds belangrijker wordt willen we in samenwerking met de Dorpscoöperatie Meer Riethoven, een helpdesk aanbieden waar eenieder terecht kan met vragen over hoe zelf aan de slag te gaan met de online-mogelijkheden. De begeleiders van het tabletcafé zijn bereid om hulp te bieden bij vragen. Dit zijn:
Geert Antonis: gpfantonis1993@gmail.com tel nr +0627206796 Geert
Peter van der Weerden: pvanderweerden6@gmail.com tel nr 0620472584
Ben Robben: ben@robben.net tel nr + 0655871233
Bel of mail ze gerust. Ze zullen proberen al jullie vragen te beantwoorden en stap voor stap met u naar oplossingen zoeken. Heel fijn dat ze bereid zijn dit te doen. Maak er vooral ook gebruik van!

Meerriethoven

Welkom bij KBO Riethoven

Wij zijn KBO Riethoven, opgericht op 3 april 1957. We hebben 265 leden, het bestuur bestaat uit zeven leden. Alle sociale en culturele activiteiten die georganiseerd worden vinden plaats in of vanuit de Hofstek. Daarnaast organiseren we ook buitenactiviteiten zoals: fietsen, wandelen, jeu de boules, zwemmen en gymnastiek. Kortom: wij zijn een bruisende organisatie voor de senioren uit Riethoven.

Lees meer
Meerriethoven

Bestuursleden

Antonette Sanders

Voorzitter

Riek Habraken

Penningmeester, ledenadministratie

Jan Kwinten

Secretaris

Toon van Bakel

Bestuurslid

Mieke van Overveld

Bestuurslid

Key Stultiens

Bestuurslid

Paul Tijssen

Bestuurslid

Peter van der Putten

Bestuurslid

Contactgegevens

Contactpersoon: Riek Habraken

E-mail: jgachabraken@hetnet.nl