De Rietstek

De Rietstek is tijdelijk gesloten

In verband met het Coronavirus, heeft het bestuur en het beheer besloten alle activiteiten te annuleren en De Rietstek is in ieder geval tot 6 april gesloten. Wij houden je op de hoogte.

Corona Virus

Door het corona virus worden we geconfronteerd met allerlei maatregelen die ons persoonlijk en als gemeenschap raken. De Rietstek en De Hofstek zijn voorlopig gesloten en allerlei activiteiten zijn afgelast of worden uitgesteld.
Vooral voor ouderen en kwetsbare Riethovenaren zijn dit extra moeilijke tijden en zij zijn vaak afhankelijk van mantelzorgers, buren en hulp uit hun eigen netwerk.
In veel gevallen is dat goed geregeld en kunnen zij in hun eigen directe omgeving de nodige hulp en aandacht krijgen.
Er zijn wellicht ook situaties waar dit niet zo vanzelfsprekend is en we samen een helpende hand kunnen uitsteken.

Dorpsondersteuner

Vanwege het besmettingsrisico is de nodige voorzichtigheid geboden. In overleg met de huisartsen is daarom afgesproken dat de dorpsondersteuner de aangewezen persoon is om in te schakelen. Zij is een prima schakel naar vrijwilligers en bestaande voorzieningen die de helpende hand kunnen bieden. Je kunt haar bereiken via 06-55225856 (bellen of whatsapp), of via e-mail; dorpsondersteuner.riethoven@gmail.com

Huisartsen
Voor meer actuele informatie kunt u op de website van de huisartsenpraktijk terecht

Welkom in de Rietstek

Welkom bij gemeenschapshuis de Rietstek, het huis van de Coöperatie Meer Riethoven.
De Rietstek ligt in het centrum van Riethoven, temidden van de prachtige, bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen. De Rietstek is een plek waar van alles gebeurt en mogelijk is. Een fijne plek voor jong en oud. Een ontmoetingsplaats van en voor de Riethovense gemeenschap en een thuisbasis voor diverse verenigingen en clubs. We bieden ruimte voor vergaderingen en bijeenkomsten, maar staan ook open voor exposities en workshops.

Meerriethoven

Huis van de Coöperatie Meer Riethoven

Coöperatie Meer Riethoven, de dorpscoöperatie van Riethoven, ontwikkelt voor jong en oud nieuwe initiatieven en doet dat op basis van 4 thema’s: Opgroeien, Wonen & samenleven, Ouder worden en Werken & ondernemen. Als huis van de Coöperatie Meer Riethoven is de Rietstek dé plek die ruimte biedt aan nieuwe en bestaande initiatieven die door de ambassadeurs van Coöperatie Meer Riethoven worden aangedragen.

Meerriethoven

Informatie over de Rietstek

We doen er alles aan om de saamhorigheid en leefbaarheid van ons mooie Riethoven te ondersteunen en bevorderen. We heten u heel graag van harte welkom.

Bij de Rietstek zijn er allerlei verenigingen actief en wordt er volop gerepeteerd, gesport en vergaderd. Er wordt muziek gemaakt, gezongen, bridge gespeeld, gegutst, kortom: te veel om op te noemen. Regelmatig treedt er een bandje op of houdt een vereniging een feestje.

Socials

Facebook
Instragram

Openingstijden:

  • Ochtend en middag enkel op afspraak
  • ’s Avonds zijn wij geopend van maandag t/m donderdag
  • Tijdens schoolvakanties is de Rietstek gesloten

Contact

Wil je kijken of de Rietstek beschikbaar is voor jouw activiteit?

Neem contact op
Meerriethoven