De Rietstek

De Rietstek vanaf 2 juni (beperkt) open!

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid kan Gemeenschapshuis De Rietstek weer open vanaf 1 juni 2020. Daarbij volgen we de maatregelen en richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. In een protocol hebben we vastgelegd hoe we dit veilig kunnen doen voor zowel de medewerkers als gasten.
Het protocol vind je hieronder.
We zijn blij dat we onze gasten weer kunnen ontvangen. Als we de richtlijnen en het protocol volgen en rekening houden met elkaar, moet dat geen probleem zijn. Tot gauw in de Rietstek.

Meer weten: Neem via contact op met de beheerder via deze link

Stichting Gemeenschapswerk De Rietstek

De stichting Gemeenschapswerk De Rietstek heeft een brede maatschappelijke doelstelling en beheert en exploiteert het gemeenschapshuis De Rietstek. Wil je meer weten over de Stichting?

Meer weten…..
Meerriethoven

Welkom in de Rietstek

Welkom bij gemeenschapshuis de Rietstek, het huis van de Coöperatie Meer Riethoven.
De Rietstek ligt in het centrum van Riethoven, temidden van de prachtige, bosrijke omgeving van de Brabantse Kempen. De Rietstek is een plek waar van alles gebeurt en mogelijk is. Een fijne plek voor jong en oud. Een ontmoetingsplaats van en voor de Riethovense gemeenschap en een thuisbasis voor diverse verenigingen en clubs. We bieden ruimte voor vergaderingen en bijeenkomsten, maar staan ook open voor exposities en workshops.

Meerriethoven

Informatie over de Rietstek

We doen er alles aan om de saamhorigheid en leefbaarheid van ons mooie Riethoven te ondersteunen en bevorderen. We heten u heel graag van harte welkom.

Bij de Rietstek zijn er allerlei verenigingen actief en wordt er volop gerepeteerd, gesport en vergaderd. Er wordt muziek gemaakt, gezongen, bridge gespeeld, gegutst, kortom: te veel om op te noemen. Regelmatig treedt er een bandje op of houdt een vereniging een feestje.

Openingstijden:

  • Ochtend en middag enkel op afspraak
  • ’s Avonds zijn wij geopend van maandag t/m donderdag
  • Tijdens schoolvakanties is de Rietstek gesloten

Contact

Wil je kijken of de Rietstek beschikbaar is voor jouw activiteit?

Neem contact op
Meerriethoven

Social Media

Bekijk ook de social media kanalen van de Rietstek

Agenda Rietstek