Fietsmaatjes Riethoven

De nieuwe fietsen zijn er!

De firma Roll-On uit Hapert heeft de 2 spiksplinternieuwe duofietsen voor Fietsmaatjes Riethoven afgeleverd.  Het zijn prachtige fietsen met alles erop en eraan. Veilig en speciaal gebouwd voor onze gasten.

Het voorjaar komt er aan en we gaan weer starten met fietsen.
In februari doen we met elke vrijwilliger nog een generale repetitie en in maart gaan we weer met onze gasten fietsen
Vanwege de corona maatregelen moeten we de feestelijke opening verschuiven naar april.  We houden je daarvan op de hoogte.

De fietsen zijn coronaproof (uitgerust met een scherm) en al onze vrijwilligers zijn geïnstrueerd. Ze hebber er weer zin in om met hun gasten mooie fietstochtjes te maken.

De proefperiode vorig jaar was erg succesvol. De gasten  en vrijwilligers die toen al eens gefietst hebben kunnen er nu weer van gaan genieten. Zij weten al een beetje hoe het werkt en kunnen hun ritten gaan plannen.

Doe mee!
We hebben nu volop ruimte om nieuwe gasten en vrijwilligers te laten fietsen. De 2 fietsen kunnen de hele week ingezet worden. Wil je graag fietsen en kun je dat niet (meer) zelfstandig, ben je een mantelzorger of wil je ook vrijwilliger worden, dan kun je bij ons terecht. Meld je aan.  Dat kan ook voor een proefrit zonder verplichtingen.

Meerriethoven

SAMEN LEKKER FIETSEN, OOK VOOR U!

Fietst u graag, maar lukt dat (even) niet alleen, of zou u graag samen met iemand op een duofiets willen rijden? Dan is gast worden bij Fietsmaatjes Riethoven iets voor u!

Wilt u graag anderen ook laten genieten van mooie fietstochten door de omgeving en denkt u een duofiets wel te kunnen besturen? Dan is vrijwilliger worden bij Fietsmaatjes Riethoven iets voor u!

Fietsmaatjes, de vrijwilliger en zijn gast, maken samen fijne fietstochten op de duofiets met elektrische trapondersteuning. Gezellig genieten van de omgeving, samen gezond bewegen.

Zeker in deze coronatijd is het belangrijk dat mensen veilig hun huis uit kunnen. De duofiets is daarom voorzien van een “corona”scherm.

Fietsmaatjes maakt mensen blij!

Meerriethoven

Planning en rooster

Inloggen
Meerriethoven

Stalling

We hebben een prima stalling gevonden in de “oude kleuterschool” aan de Schoolstraat die goed bereikbaar is en alle voorzieningen heeft.

Meerriethoven

Word onze gast

Fietsmaatje, gast of vrijwilliger, wordt u door u aan te melden. U wilt gast worden of eerst een proefrit maken? Lees hier verder.

Ik wil meer weten
Meerriethoven

Vrijwilliger worden?

U wilt als vrijwilliger met een gast fietsen of er eerst iets meer van weten?

Ik wil graag meer weten
Meerriethoven

Word donateur

Vindt u Fietsmaatjes net zo mooi als wij? Wij zijn altijd op zoek naar donateurs en sponsoren.
Vind hier meer informatie over het financieel ondersteunen van Fietsmaatjes Riethoven.

Ik wil meer weten over doneren
Meerriethoven

Organisatie Fietsmaatjes Riethoven

Wilt u meer weten over Fietsmaatjes Riethoven?
Hier vindt u meer informatie over de organisatie, de werkgroep, het concept en onze doelstelling.

Ik wil meer weten
Meerriethoven

Fietsmaatjes.nl

Fietsmaatjes Riethoven maakt onderdeel uit van de organisatie Fietsmaatjes.NL, het landelijke platform voor Fietsmaatjes Stichtingen.nl.

Fietsmaatjes.nl
Meerriethoven

W: www.meerriethoven.nl
T: 0680147817

Contact met Fietsmaatjes Riethoven